1-biomasa 2-hidro 3-geotermica 4-eoliana 5-solara
  • Bun venit pe site-ul AMEMM!
    Sperăm ca acesta să devină un instrument util şi primul loc în care să căutaţi informaţii despre problemele vitale care preocupă astăzi planeta, cum sunt schimbările climatice şi energia.

    Energia este un element esenţial al dezvoltării durabile, iar eforturile depuse de fiecare dintre noi pentru îmbunătăţirea modului în care aceasta este consumată şi produsă trebuie să devină o prioritate.
    Citeşte mai mult

Top comunicate

mai multe comunicate...

Concurs de afişe cu premii

Vineri, 30 Aprilie 2010
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
În perioada 3 – 22 mai 2010, Agenţia de Management Energetic Maramureş în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş şi Asociaţia Auditorilor Energetici pentru clădiri va desfăşura un CONCURS de afişe cu premii pentru Campania ECONOMISIND ENERGIE DĂM ŞANSĂ VIEŢII, care se va desfăşura în perioada 1-5 iunie 2010.

Afişele care participă la concurs trebuie să fie originale pentru a nu încălca drepturile de autor.

Concursul este deschis tuturor elevilor şi studenţilor din şcolile, liceele, respectiv universităţile din judeţul Maramureş, indiferent de profilul sau specializarea pe care o urmează.

Afişul trebuie să fie relevant atât pentru elevi şi studenţi, cât şi pentru alte categorii de persoane, să prezinte idei şi imagini cât mai sugestive, să aibă un impact pozitiv asupra privitorului.

Lucrările vor fi supuse votului public online, prin intermediul paginii dedicate concursului de pe site-ul nostru.

Toţi cetăţenii, rezidenţii judeţului pot vota - o singură dată pe zi - votarea va fi monitorizată de o persoană independentă.

Afişul câştigator va fi popularizat prin intermediul paginii web a Agenţiei de Management Energetic Maramureş, a Consiliului Judeţean Maramureş, Agenţiei de Protecţie a Mediului Maramureş, Asociaţiei Auditorilor Energetici pentru Clădiri, Primăria Municipiului Baia Mare, precum şi în cadrul conferinţelor ce vor avea loc pe perioada campaniei.

Calendarul şi regulamentul concursului pot fi citite în pagina alocată concursului.
Citit de 6379 ori Ultima modificare Duminică, 01 Aprilie 2012
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.