1-biomasa 2-hidro 3-geotermica 4-eoliana 5-solara
  • Bun venit pe site-ul AMEMM!
    Sperăm ca acesta să devină un instrument util şi primul loc în care să căutaţi informaţii despre problemele vitale care preocupă astăzi planeta, cum sunt schimbările climatice şi energia.

    Energia este un element esenţial al dezvoltării durabile, iar eforturile depuse de fiecare dintre noi pentru îmbunătăţirea modului în care aceasta este consumată şi produsă trebuie să devină o prioritate.
    Citeşte mai mult

Top comunicate

mai multe comunicate...

Se reiau lecţile demonstrative despre energie durabilă

Marţi, 05 Noiembrie 2013
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Agenţia de Management Energetic Maramures (AMEMM) a organizat în perioada aprilie - iunie 2013, sub egida proiectului Energy Games - Energy Takes Shape, (Jocuri despre energie - Energia ia formă) instruiri dedicate elevilor din clasele II-VI la sediul Bibliotecii Judeţene Petre Dulfu Baia Mare pentru a-i familiariza cu noțiuni de bază legate de sursele regenerabile de energie şi eficiența energetică.

Datorită interesului arătat pentru astfel de activităţi, Agenţia de Management Energetic şi-a propus să reia organizarea acestor lecţii demonstrative cu elevi, începând cu data de 14 noiembrie 2013.

Lecțiile demonstrative vor cuprinde activități experimentale şi demonstrații ale modului de producere a energiei din surse regenerabile şi de economisire a energiei, utilizându-se seturile educaționale din dotarea AMEMM şi se vor derula săptămânal, în zilele de joi după cum urmează: 14 noiembrie, 21 noiembrie, 28 noiembrie şi 5 decembrie 2013 , în două sesiuni între orele: 08.20-09.40 şi 10.20-11.40.

Pentru a vă înscrie şi a vă programa la lecţiile demonstrative cu elevii, vă rugăm să contactaţi Agenţia de Management Energetic Maramureş nr. tel./fax: +40 362.401.665 sau la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , persoană de contact Noemi Ganea, mobil 0742.090.782.
Citit de 7171 ori Ultima modificare Marţi, 12 Noiembrie 2013
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.