1-biomasa 2-hidro 3-geotermica 4-eoliana 5-solara
  • Bun venit pe site-ul AMEMM!
    Sperăm ca acesta să devină un instrument util şi primul loc în care să căutaţi informaţii despre problemele vitale care preocupă astăzi planeta, cum sunt schimbările climatice şi energia.

    Energia este un element esenţial al dezvoltării durabile, iar eforturile depuse de fiecare dintre noi pentru îmbunătăţirea modului în care aceasta este consumată şi produsă trebuie să devină o prioritate.
    Citeşte mai mult

Top comunicate

mai multe comunicate...
SUBIECT: achiziția de echipamente IT aferente proiectului "’YES – Tineri specialişti în energie împotriva risipei de energie în şcolile din regiunile transfrontaliere"’ / HUSKROUA/ 1101/104

Agenția de Management Energetic Maramures, cu sediul în Baia Mare, cod poştal 430311, strada Gh. Șincai nr. 46, cam. 19-21, având Codul de Înregistrare Fiscală (CIF) 25481171, tel./fax: 0362-401.665, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , va invită să depuneți oferta de preț in scopul atribuirii contractului de: achiziție de echipamente IT aferente proiectului "YES – Tineri specialişti în energie împotriva risipei de energie în şcolile din regiunile transfrontaliere" / HUSKROUA/ 1101/104.

Context: Această achiziție are loc in cadrul proiectului "YES – Tineri specialişti în energie împotriva risipei de energie în şcolile din regiunile transfrontaliere" / HUSKROUA/ 1101/104 implementat de către Agenția de Management Energetic Maramureș, și finanţat prin Programul Operațional Comun de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – Slovacia – Romania - Ucraina 2007-2013, contract de finanțare: HUSKROUA/1001/104, perioada de implementare a proiectului de 21 de luni începând din 1 octombrie 2013.

Denumire achiziție si specificații: achiziția de echipamente IT, după cum urmează:
  • Laptop (2 bucăţi), cerinţe minime : procesor i5, display 15,6”, memorie 4GB, placa video 2 GB, sistem de operare Windows, geanta, mouse.
  • Multifuncțională (2 bucăţi) cu următoarele funcţii: imprimare, copiere, scanare format A4 color.
  • Imprimanta multifuncționala de volum mare (1bucată): format A4, color cu următoarele funcții disponibile: imprimare, scanare, copiere duplex, viteza minimă de imprimare alb-negru: 30-35 ppm.
Toate echipamentele vor fi puse la dispoziţie de către ofertant având consumabilele aferente şi acesta va avea obligaţia de a asigura instalarea si configurarea echipamentelor ofertate.

Valoarea estimată fără TVA pentru contract este de 8400 lei.

Durata contractului de furnizare: 1 lună de la data semnarii contractului de furnizare.
Durata limită de furnizare/livrare a echipamentelor lT si a software-ului: 10 zile lucrătoare de la emiterea unei comenzi scrise din partea achizitorului.

Adresa la care trebuie transmise/depuse ofertele este: Baia Mare, 430311, Str. Gh. Șincai nr. 46, cam. 19-21, Tel/fax: 0362-401.665; email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Oferta:
OFERTA trebuie să specifice valoarea produsului solicitat, în RON, fără TVA.

Data limită pentru depunerea ofertei: 19.02.2014, ora 12.00.

Criteriul de atribuire care va fi utilizat pentru atribuirea contractului de achiziţie este: oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere al calității și prețului.

Semnarea contractului
Ofertanții vor fi înștiințați in scris cu privire la rezultatul procedurii.

Adina Dumitru
Director AMEMM
Citit de 6970 ori Ultima modificare Vineri, 14 Februarie 2014
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.