1-biomasa 2-hidro 3-geotermica 4-eoliana 5-solara
  • Bun venit pe site-ul AMEMM!
    Sperăm ca acesta să devină un instrument util şi primul loc în care să căutaţi informaţii despre problemele vitale care preocupă astăzi planeta, cum sunt schimbările climatice şi energia.

    Energia este un element esenţial al dezvoltării durabile, iar eforturile depuse de fiecare dintre noi pentru îmbunătăţirea modului în care aceasta este consumată şi produsă trebuie să devină o prioritate.
    Citeşte mai mult

Top comunicate

mai multe comunicate...

Se lansează concursul JOCURI DESPRE ENERGIE - ENERGIA IA FORMĂ

Miercuri, 09 Aprilie 2014
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Agenţia de Management Energetic Maramureş implementează în cooperare cu parteneri din Slovacia, Ungaria şi Ucraina și cu sprijinul Consiliului Judeţean Maramureş şi Inspectoratului Şcolar al judeţului Maramureş, proiectul "ENERGY GAMES-ENERGY TAKES SHAPE (JOCURI DESPRE ENERGIE - ENERGIA IA FORMĂ)", cod HUSKROUA/1001/102, finanţat prin Programul Operaţional Comun de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2007-2013.

Proiectul îşi propune să stimuleze participarea activă a elevilor şi a profesorilor în efortul de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, prin activităţi educative care să evidenţieze importanţa conservării mediului și resurselor naturale.

În acest context, Agenţia de Management Energetic Maramureş lansează concursul de creaţii artistice "JOCURI DESPRE ENERGIE - ENERGIA IA FORMĂ", în cadrul căruia elevii cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani din judeţul Maramureş sunt invitaţi să participe cu: desene/picturi, filme scurte/animaţii, scenete, compoziţii muzicale, machete sau alte lucrări artistice ce transmit mesajul proiectului nostru și anume necesitatea reducerii consumului de energie şi folosirea resurselor regenerabile de energie.

Termenul limită de depunere al lucrărilor este 20 mai 2014, ora 16:30.

Lucrările se vor aduce la sediul AMEMM din Baia Mare str. Gheorghe Șincai nr. 46, cam. 19-21.

Regulamentul și Formularul de participare la concurs sunt disponibile în atachment. Informaţii suplimentare se pot obţine la nr. tel. 0362.401.665; 0742.090.782 sau prin email la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Descarcă ataşamente:
Citit de 7036 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Aprilie 2014
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.