1-biomasa 2-hidro 3-geotermica 4-eoliana 5-solara
 • Bun venit pe site-ul AMEMM!
  Sperăm ca acesta să devină un instrument util şi primul loc în care să căutaţi informaţii despre problemele vitale care preocupă astăzi planeta, cum sunt schimbările climatice şi energia.

  Energia este un element esenţial al dezvoltării durabile, iar eforturile depuse de fiecare dintre noi pentru îmbunătăţirea modului în care aceasta este consumată şi produsă trebuie să devină o prioritate.
  Citeşte mai mult

Top comunicate

mai multe comunicate...
Masa rotundă - o activitate legată de angajarea și activarea autorităților publice locale și regionale pentru a le permite să dezvolte, să finanțeze și să pună în aplicare planuri și acțiuni ambițioase privind energia durabilă și reziliența climatică se va desfășura în data de 17 septembrie 2018, între orele 10:00-13:00 la Centrul Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă din Baia Mare, str. Petofi Sandor nr. 12-14.
Sunt invitati să participe reprezentanți ai autorităților naționale din domeniu - Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), reprezentanți ai altor agenții de management energetic din țară, autorități județene și locale din Maramureș, firme de proiectare și consultanță din domeniul energetic, etc.
 
Printre temele ce vor fi abordate în cadrul acestei activități amintim:
 • prezentarea proiectului C-TRACK 50;
 • prevederi legislative privind atribuțiile autorităților locale în politica de eficiență energetică;
 • prezentarea actiunilor/ prioritatilor /proiectelor din domeniul protectiei mediului/gestionarea deseurilor/energiei durabile derulate de Consiliul Județean Maramureș,
 • prezentarea unor exemple de planuri de energie durabila SECAP (SEAO), PIEE din țară
 • prezentarea programelor de finantare proiecte energie
 • prezentarea unor proiecte relevante din domeniul energiei ale autoritatilor locale din Maramureș

Persoana de contact: Adina Dumitru, director AMEMM, tel: 0747.021.819, email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Citit de 1858 ori Ultima modificare Vineri, 24 August 2018
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.