1-biomasa 2-hidro 3-geotermica 4-eoliana 5-solara
  • Bun venit pe site-ul AMEMM!
    Sperăm ca acesta să devină un instrument util şi primul loc în care să căutaţi informaţii despre problemele vitale care preocupă astăzi planeta, cum sunt schimbările climatice şi energia.

    Energia este un element esenţial al dezvoltării durabile, iar eforturile depuse de fiecare dintre noi pentru îmbunătăţirea modului în care aceasta este consumată şi produsă trebuie să devină o prioritate.
    Citeşte mai mult

Top comunicate

mai multe comunicate...
Prima întâlnire din cadrul proiectului ENERGY GAMES-ENERGY TAKES SHAPE(JOCURI ENERGETICE-ENERGIA IA FORMĂ) HUSKROUA/1001/102 a avut loc în Baia Mare în 11 decembrie 2012.

ENERGY GAMES-ENERGY TAKES SHAPE este un proiect ENPI de Cooperare Transfrontalieră ce şi-a propus să stimuleze participarea activă a elevilor şi a profesorilor în efortul de a reduce efectul emisiilor de gaze cu efect de seră prin măsuri simple educative care să evidenţieze importanţa conservării resurselor naturale. Proiectul a fost iniţiat în septembrie 2012 şi are o perioadă de implementare de 24 de luni.
Agenţia Executivă pentru Competiţie şi Inovare (EACI), în numele Comisiei Europene, a lansat competiţiile «Energie sustenabilă pentru Europa» (the Sustainable Energy Europe (SEE) Awards) şi «ManagEnergy Acţiune Locală în domeniul energiei» (the ManagEnergy Local Energy Action Award), acţiuni care au acelaşi scop: să ofere recunoaşterea instituţională şi vizibilitate mai mare celor mai bune iniţiative în energie sustenabilă.
Invitaţie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare servicii de promovare, traducere, subtitrare şi dublare film educativ din limba engleză în limba română prin cumpărare directă în cadrul proiectului finanţat prin Programul de cooperare transfrontalieră ENPI 2007-2013 Ungaria-Slovacia-România-Ucraina: "’European Exchange School – Şcoala Europeană" cod proiect HUSKROUA/0901/011
"’Regiunile pentru o dezvoltare verde"’ este un proiect finanţat prin programul INTERREG IVC fiind o iniţiativă a unor regiuni şi organisme europene ce şi-au definit obiective ambiţioase în domeniul energie regenerabile.
De la 1 noiembrie 2012 a fost pusă la dispoziţia celor interesaţi varianta finală a Ghidului solicitantului pentru apelul de proiecte din cadrul subdomeniului 1.2 Sprijinirea investiţiilor în eficienţă energetică a blocurilor de locuinţe.
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.