1-biomasa 2-hidro 3-geotermica 4-eoliana 5-solara
  • Bun venit pe site-ul AMEMM!
    Sperăm ca acesta să devină un instrument util şi primul loc în care să căutaţi informaţii despre problemele vitale care preocupă astăzi planeta, cum sunt schimbările climatice şi energia.

    Energia este un element esenţial al dezvoltării durabile, iar eforturile depuse de fiecare dintre noi pentru îmbunătăţirea modului în care aceasta este consumată şi produsă trebuie să devină o prioritate.
    Citeşte mai mult

Top comunicate

mai multe comunicate...
În perioada 20-21 Octombrie 2011 a avut loc la Lyon, regiunea Rhône-Alpes, Franţa Conferinţa Internaţională ”Regiunile Europene pentru climat” la care au fost invitate să participle şi regiunile partenere din proiectul CLIMACT Regions care are ca partner principal regiunea Rhône-Alpes din Franţa.
Agentia Nationala de Dezvoltare din Ungaria, in calitate de Autoritate Comuna de Management a programului, in colaborare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului din Romania, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Slovacia si Ministerul Dezvoltarii Economice si Comertului din Ucraina, a lansat, pe 30 septembrie 2011, a treia solicitare de propuneri de proiecte la nivelul Programului de Cooperare Transfrontaliera ENPI Ungaria-Slovacia-Romania-Ucraina 2007-2013.
Ultimul apel de propuneri de proiecte din cadrul Programului Sud-Estul Europei, se estimează că va fi deschis intre 3-7 octombrie 2011 şi va fi închis în săptămâna 21-25 noiembrie 2011.
În cadrul proiectului CLIMACT Regions, implementat prin Programul INTERREG IV C a avut loc la Berlin, în perioada 15-16 septembrie 2011, o întâlnire a grupurilor de lucru pentru Strategii, politici şi acţiuni în domeniul schimbărilor climatice la care au participat din partea judeţului Maramureş Adina Dumitru director Agenţia de management Energetic EMAMM - manager proiect şi Mihaela Liţe, şef Birou Relaţii Internaţionale - responsabil tehnic, membre ai echipei de implementare, precum şi doamna Angela Michnea şef serviciu monitorizare Agenţia de Protecţia Mediului Maramureş - expert.
În perioada 4-9 iulie 2011, în cadrul proiectului "EUROPEAN exchange school", implementat de Agenţia de Management Energetic Maramureş, 12 elevi ai Liceului de Artă, Colegiului Naţional "Vasile Lucaciu" şi Liceului Traian Vuia din Tăuţii Măgherăuş au participat alături de alţi 40 de elevi din Ungaria, Slovacia şi Ucraina la tabăra internaţională "Camp of motor vehicle/Engineering camp" desfăşurată în localitatea Snina (regiunea Prešov) din Slovacia.
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.