1-biomasa 2-hidro 3-geotermica 4-eoliana 5-solara
  • Bun venit pe site-ul AMEMM!
    Sperăm ca acesta să devină un instrument util şi primul loc în care să căutaţi informaţii despre problemele vitale care preocupă astăzi planeta, cum sunt schimbările climatice şi energia.

    Energia este un element esenţial al dezvoltării durabile, iar eforturile depuse de fiecare dintre noi pentru îmbunătăţirea modului în care aceasta este consumată şi produsă trebuie să devină o prioritate.
    Citeşte mai mult

Top comunicate

mai multe comunicate...
Ultimul apel de propuneri de proiecte din cadrul Programului Sud-Estul Europei, se estimează că va fi deschis intre 3-7 octombrie 2011 şi va fi închis în săptămâna 21-25 noiembrie 2011.
În cadrul proiectului CLIMACT Regions, implementat prin Programul INTERREG IV C a avut loc la Berlin, în perioada 15-16 septembrie 2011, o întâlnire a grupurilor de lucru pentru Strategii, politici şi acţiuni în domeniul schimbărilor climatice la care au participat din partea judeţului Maramureş Adina Dumitru director Agenţia de management Energetic EMAMM - manager proiect şi Mihaela Liţe, şef Birou Relaţii Internaţionale - responsabil tehnic, membre ai echipei de implementare, precum şi doamna Angela Michnea şef serviciu monitorizare Agenţia de Protecţia Mediului Maramureş - expert.
În perioada 4-9 iulie 2011, în cadrul proiectului "EUROPEAN exchange school", implementat de Agenţia de Management Energetic Maramureş, 12 elevi ai Liceului de Artă, Colegiului Naţional "Vasile Lucaciu" şi Liceului Traian Vuia din Tăuţii Măgherăuş au participat alături de alţi 40 de elevi din Ungaria, Slovacia şi Ucraina la tabăra internaţională "Camp of motor vehicle/Engineering camp" desfăşurată în localitatea Snina (regiunea Prešov) din Slovacia.
Se lansează a doua sesiune a Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire pentru persoane fizice.
Agenţia de Management Energetic Maramureş (AMEMM) vă invită să depuneţi ofertă în scopul atribuirii contractului de servicii de asistenţă tehnică pentru elaborarea Masterplanului energetic al judeţului Maramureş, conform prevederilor Caietului de sarcini.
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.