1-biomasa 2-hidro 3-geotermica 4-eoliana 5-solara
  • Bun venit pe site-ul AMEMM!
    Sperăm ca acesta să devină un instrument util şi primul loc în care să căutaţi informaţii despre problemele vitale care preocupă astăzi planeta, cum sunt schimbările climatice şi energia.

    Energia este un element esenţial al dezvoltării durabile, iar eforturile depuse de fiecare dintre noi pentru îmbunătăţirea modului în care aceasta este consumată şi produsă trebuie să devină o prioritate.
    Citeşte mai mult

Top comunicate

mai multe comunicate...
În perioada 3 – 22 mai 2010, Agenţia de Management Energetic Maramureş în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş şi Asociaţia Auditorilor Energetici pentru clădiri va desfăşura un CONCURS de afişe cu premii pentru Campania ECONOMISIND ENERGIE DĂM ŞANSĂ VIEŢII, care se va desfăşura în perioada 1-5 iunie 2010.
Cea de a doua ediţie a Târgului Internaţional şi Conferinţelor pentru Energie Regenerabilă şi Eficienţă Energetică, ENREG ENERGIA REGENERABILA®, şi-a închis porţile pe 19 martie 2010 după trei zile de succes la Expo Arad Internaţional.
În perioada 22 - 26 martie 2010 se desfăşoară la Bruxelles si in alte oraşe europene cea de-a patra ediţie a Saptămânii Energiei Durabile (EU Sustainable Energy Week - EUSEW).

Cea de-a patra ediţie a Saptămânii Energiei Durabile (EU Sustainable Energy Week – EUSEW) se va desfaşura la Bruxelles şi în alte oraşe europene în perioada 22 – 26 martie 2010, transmite Comisia Europeană.
ENREG-120x120-72Cea de a doua ediţie a târgului şi conferinţelor internaţionale pentru energie regenerabilă şi eficienţă energetică ENREG ENERGIA REGENERABILA® va avea loc între 17-19 martie 2010 la Expo Arad.

Conferinţele internaţionale reprezintă o parte importantă a evenimentului, lucrări interesante referitoare la ultimele inovaţii, partea economică, financiară şi tehnică din domeniul eficienţei energetice în construcţii şi renovări, energie eoliană, energia din lemn, biogaz şi hidroenergie vor fi prezentate de experţi din diferite ţări europene şi bineinteles din România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.